0174 - 38 68 01
Gildestraat 215, 2671 BW Naaldwijk
Opleidingen in professioneel
en persoonlijk leiderschap

Word de beste leidinggevende van het bedrijf.

Home/Contact/Bedankt contact opnemen

Het formulier is verstuurd, bedankt!

Binnen nu en een minuutje zouden wij de mail binnen moeten krijgen en vanzelfsprekend gaan we daar zo snel als we kunnen op reageren. Mocht het dus zo zijn dat je na paar dagen nog steeds niets van ons hebt gehoord, dan kun je ervan uitgaan dat er ergens onderweg iets vreemds is gebeurd en wij jouw berichtje helaas niet hebben gekregen. Dat zou niet moeten kunnen, maar je weet het nooit.

We spreken elkaar snel!

Jan & Maaike

PS: Mocht je nou vinden dat het te lang duurt, of als je nog een andere vraag bedenkt: je kunt nog steeds altijd bellen!

Nog even verder snuffelen?

Referenties

Twee mensen die blij met ons zijn

Jim Schouten, 55 jaar, directeur @ IBKI

Een mooie verkenning van een nieuw gebied! Hoewel de groep wat aan de kleine kant was, werd het toch een geslaagde dag. Vooral omdat er veel ruimte was voor persoonlijke aandacht van de trainer en hierdoor sluit de masterclass goed aan op de praktijk.

Kees Baas, 55 jaar, vestingsdirecteur @ Zwartepoorte Goes

2014 - Het unieke is het tijdspad waarin je met een groep onbekenden aan een reis door je eigen ontwikkeling gaat. De synergie binnen de groep heeft voor mij erg bijgedragen aan het succes. De uitleg kan soms confronterend zijn, maar wordt op de juiste manier omgebogen tot bijzonder effectief.

Meer referenties lezen?

Wij werken samen met onder meer:

Biografie

Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

De geboorte en groei naar vandaag …