Business NLP Academy helpt mensen te worden wie ze willen zijn in de context van business.

Wat is Business NLP

Business NLP gaat uit van de gedachte:
”Het enige dat telt is jouw succes en dat maak je zelf.”

Daarom is het nodig dat je drie dingen tegelijkertijd ontwikkelt:
1. Nieuwe kennis en inzichten leren = meer weten
2. Nieuwe vaardigheden trainen = meer kunnen
3. Jouw weerstanden (eindelijk) opruimen = persoonlijk groeien

Waarom Business NLP Academy?

Waarom is het verstandig om bij Business NLP Academy te studeren?

  • Je moet aan JOUW doelen werken
  • We zorgen voor blijvende resultaten
  • We doen het al >20 jaar met succes.

Referenties

Anoniem

2016 - Het is NLP, maar dan specifiek op de business gericht, waardoor het voor mij makkelijker toe te passen en te borgen is in de praktijk.

Albert van Lunteren, FBM

2016 - De PBC geeft inzicht in jezelf en de ander: waarom en hoe zaken kunnen lopen en hoe je dit kunt beïnvloeden. Op deze manier wordt je effectiever en resultaatgerichter.

Yvonne Strengers, Vivre

2016 - Volg deze opleiding als je écht wil weten hoe mensen communiceren en je jouw communicatie wil verbeteren. Kijk wel uit: je leert jezelf wel heel goed kennen en dat is blijven. Uitdagend en confronterend, maar het is het waard.

Wilbert Eestermans

2016 - Ongelooflijke persoonlijke groei!

Jeroen van Weerdenburg

2016 - In een zeer persoonlijke sfeer ontploft je hoofd positief. Je leert jezelf door en door kennen.

Barry Veerkamp, Just Brands

2015 - Het was zo effectief dat waar ik mee zat direct opgelost was. Ik heb er heel snel profijt bij gehad, het lucht enorm op.

Dino Amelsbeek, Finley

2014 - Na de start van de studie leerde ik mijzelf steeds beter kennen en al snel merkte ik dat ik daardoor veel beter kan omgaan met uitdagingen. Binnen vijf maanden was mijn conversie beter dan ooit: één op één.

Kees Baas, Zwartepoorte

2014 - Het unieke aan deze opleiding is het tijdspad waarin je met een groep onbekenden aan een reis door jouw eigen ontwikkeling gaat, de synergie binnen de groep heeft voor mij erg bijgedragen aan het succes.

Tom Schot, Fred Schot Zeilmakerij

2014 - Als je echt wil groeien heb je lef nodig. Als je het lef hebt om aan deze opleiding te beginnen en deze te volgen is jouw groei bijna vanzelfsprekend.

Danielle Iesberts, Fortezza

2012 - Jan Lemmens is uniek en daarmee is de opleiding uniek. Er is mijns inziens niemand die je beter kan helpen jezelf beter te begrijpen en leren kennen en daarmee jouw (zakelijke) competenties enorm te vergroten.

Eric van Veen, Ooms Rotterdam

2014 - De opleiding geeft je inzage in jouw functioneren en in het effect van jouw communicatie. Jouw hindernissen worden opgeruimd en jouw communicatie wordt effectiever en efficiënter dan ooit.

Erwin Schwartz, BPC

2012 - Het unieke is de combinatie van vaardigheden leren en jezelf ontwikkelen. Ontwikkelen in een oordeelloze omgeving onder professionele begeleiding. 

Rob Tummers, Microsoft

2012 - Het unieke aan de opleiding is de trainer. Zijn kennis en interventies zijn van een bijzonder hoog niveau. Als student pluk je de vruchten van zijn 100% inzet om jou te helpen groeien - resultaat gegarandeerd.

Floris Sjer, KLM

2012 - De opleiding heeft mij een schat aan inzicht gegeven in waarom ik reageer zoals ik reageer en waarom anderen reageren zoals ze doen. Dit is voor mij zó uniek dat ik het nergens mee kan vergelijken.

Harry de Jonge

2011 - Je krijgt zeer gerichte feedback en ondersteuning in jouw persoonlijke groei. De slogan 'als je niet wil veranderen, kom dan niet' maakt deze opleiding uniek.

Nicole van Uden

2011 - De combinatie tussen theorie en praktijk en de mate van aandacht voor persoonlijke groei zorgt ervoor dat dit jaar mij veel heeft gebracht. 

Bjorn Lövenskjold Mikkelsen

2011 - De opleiding heeft je de kans en mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen. Hij is geschikt voor elk niveau in de samenleving, als je zelf maar wilt!

Helen Tay

2011 - Deze training behandelt kennis, kunde & persoonlijkheid, een combinatie die ik niet in andere communicatietrainingen zie. Het programma is eye opening.

Cindy vd Ende, Ooms BV

2014 - De persoonlijke groei die je doormaakt is ontzettend waardevol, in combinatie met de tools die je leert een unieke opleiding die ik iedereen zou aanraden!

Marc de Antoni, Microsoft

2014 - Het unieke zit hem in de trainer en ook in de koppeling met zakelijke voorbeelden tijdens de training.

Maartje Vissia, Brocacef

2014 - Uniek is de persoonlijke aandacht die Jan voor iedereen heeft en de directe feedback die je continu krijgt.

Ron Crone, Blauwe Oceaan

2014 - Uniek aan BNLPA is de wijze waarop Jan Lemmens het vormgeeft. 

Hans Timmermans, Cyco Software

2000 - Gewoon een hele goede training waarbij de sterke en zwakke punten van jezelf gebruikt worden om beter te presenteren. 

Ronald Koppelman, Ring Telecom

1999 - Als je elke verkooptraining hebt gevolgd is dit een opleiding die het leven op z'n kop zet en jouw capaciteiten echt vergroot! Ik ben er altijd met plezier naar toe gegaan, omdat elke module er weer nieuwe kwaliteiten in mij naar boven kwamen.

Bert Klaver

2000 - Deze opleiding verrijkt me in mijn persoonlijke leven en helpt me m'n zakelijke doelen te professionaliseren. Het zou voor iedere manager verplicht moeten zijn deze opleiding te volgen. 

Paul Vrom

2000 - Door deze opleiding heb ik het gevoel gekregen in elk zakelijk contact effectief te kunnen zijn. Ik heb voor het eerst na een opleiding het gevoel verbeterd en veranderd te zijn, in plaats van slechts wat nieuwe kennis te hebben opgedaan. 

Danny Visser

2000 - Bijeenkomsten die motiveren en inspireren. Hier wil je bij betrokken blijven! De opleiding verrijkt niet alleen jouw wijze van communiceren, het verrijkt jouw wijze van leven. 

Erik van den Elsen

2000 - Door de opleiding heb ik meer toegang gekregen tot mijzelf, waardoor ik een veranderingsproces snel en goed in kan zetten, doordat ik mijn persoonlijke leerpunten heb kunnen traceren en erkennen. 

Hennie de Graaf, CTG

1999 - De natuurlijke wijze van presenteren zorgde ervoor dat de complexe materie toegankelijk en begrijpbaar wordt. Tevens werd aan het einde van de cursus duidelijk dat ik pas aan het begin sta. Ik kijk nu al uit naar vervolgtrainingen. 

Yvonne Pels, KPN Telecom

1999 - Ik bedankt jullie voor alle handvatten die voor de verandering in mij zorgden. De handvatten in informatie die werden aangereikt dragen bij aan een grotere kwaliteit van mijn leven. 

Margriet Horvers, KPN Telecom

1999 - De originaliteit van de uitgangspunten en handvatten staat voor de verandering in mijn wereldbeeld en communicatie verschilt sterk ten opzichte van andere cursussen en sluit sterk aan op mijn behoefte!

Harald Bouwman, KPN Telecom

1999 - Er zijn maar weinig anderen die een groep kunnen motiveren om zich open te stellen voor de gepresenteerde stof en deze groep vervolgens een bijzondere spiegel voor kunnen houden. 

Hans Boels, Agrarische Unie

2000 - Jan krijgt het toch voor elkaar om in drie dagen tijd een blijvende verandering te veroorzaken in 'mijn' visie naar de klant. De tijd zal leren hoe zich dit in de praktijk gaat ontwikkelen!

Jan Kunst, Agrarische Unie

2000 - De cursus heeft mij een 'nieuwe kijk' gegeven op het verkoper zijn. Ik kan na de cursus beter de behoefte van de klant inschatten en daar op inspelen. 

Leo van Delft, Walvis Software BV

2000 - Communiceren kunnen we allemaal, maar professioneel communiceren is een vak dat je moet leren. De cursus maakt je daar bewust van en zet je op het goede spoor. 

drs. Edwin van Leeuwen, Unit4

2000 - Je leert in te zien dat het sturen d.m.v. communicatie veel effectiever en efficiënter kan. Vanuit mijn gevoel reageren en op gevoelens van anderen reageren zal mij helpen meer rendement uit mijn communicatie te halen. Een win/win-situatie dus. 

Wim Dressens, Flashlight

2000 - De driedaagse cursus heeft bij mij zekerheid en communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Voor NOB en zusterbedrijven is dit een must. 

Wijnand Perreijn, Flashlight

2000 - Een goede manier om 'witte plekken' op mijn eigen kaart en de kaart van m'n gesprekspartner in te vullen. 

Jaromir Gouw, Cyco Software

2000 - Ik ben me bewust geworden van de kwaliteiten die ik wel had, maar waarvan ik nog niet wist dat ik ze had. Deze kan ik nu bewust inzetten en gebruiken in gesprekken. 

Henny Ribbink, NederConsult

2000 - De opleiding heeft mij bewust gemaakt van de kracht van communicatie. Hierbij speelt jouw eigen ik een grote rol en is daarbij ook jouw grootste blokkade. Ik heb veel baat gehad bij de open wijze van trainen. 

ing. Jim Schouten, Innovam

2000 - De opleiding heeft veel onvermoede vaardigheden aan het licht gebracht. De positieve benadering die daar onder ligt werkt voor mij bijzonder stimulerend. Ik blijf me verwonderen over de resultaten. 

Karin Helman, Helman & Partners

2000 - In korte tijd een uiterst positief veranderingsproces doorgemaakt. De slogan 'wel vrijwillig - niet vrijblijvend' is helemaal waar!

Dick van der Meulen, AON

2000 - Deze opleiding geeft inzicht in jouw verbeterpunten en belangrijker: helpt je deze in korte tijd op een plezierige manier te verbeteren. Eén van de weinige opleidingen waar je echt iets aan hebt. 

Paul Vaas, NOB

2000 - Van alle gevolgde opleidingen heeft geen enkele zo'n positieve invloed op mijn persoonlijk en zakelijk functioneren gehad als de PBC. Ik heb het gevoel aan het begin van een nieuwe wereld te staan. 

Goof de Vor, ES&E

2000 - De manier van werken is erg prettig en plezierig. Ik heb veel geleerd over mijn wijze van communiceren, een mooie impuls voor mij op persoonlijk en professioneel vlak. 

Chris Vedder, Invito BV

2000 - Het geweldige gevoel mijn communicatie te hebben verbeterd en de enorme bewustwording van mijn talenten en valkuilen is het volgen van deze unieke training meer dan waard geweest.

Ien Verzijlbergen, Politie A'dam

2000 - De opleiding heeft me bewust gemaakt van mijzelf en dat ik ten dienste sta van mijn communicatie. Deze bewustwording heeft de kwaliteit van mijn communicatie naar een hoger niveau gebracht. 

ir. Henk Nimberg, Object+

2000 - Professioneel communiceren kun je leren. De opleiding leert je, op systematische en persoonlijke wijze, de wetten van het professioneel communiceren en brengt deze in de praktijk tot leven. 

Rob Steenbrink, Cyco Software

2000 - Effectief communiceren op een praktische en prettige manier, een aanrader voor elk management team. 

drs. Frans Kleipool, Getronics

2000 - Eenheid brengen in denken en gevoel geeft mij een meer betrokken en ontspannen kijk op de medemens, een betere relatie met hen en een zekerder gevoel. 

Tweets